ENGLISH QUIZ 48

0
132

 

1. The plants and vegetation of a certain region.
A. flora
B. fauna
C. forest
D. vegetation

2. The art of beautiful handwriting.
A. painter
B. calligraphy
C. paleography
D. draftsman

3. One whose wife is dead.
A. widow
B. celibate
C. widower
D. divorcee

4. A thing kept in the memory of a person.
A. gift
B. elegy
C. momento
D. epitaph

5. One who is an expert in judging art, music, etc.
A. artist
B. expert
C. musician
D. connoisseur

6. A gane in which no one wins.
A. drawn
B. postponed
C. abandoned
D. obsolete

7. Government in which all regions are honored.
A. secular
B. catholic
C. progressive
D. fantastic

8. A word no longer in use.
A. extant
B. nervous
C. obsolete
D. out dated

9. A place good for the sick.
A. resort
B. asylum
C. sanitoriun
D. hospital

10. A place where everything is perfect.
A. utopia
B. cosmos
C. paltoon
D. heaven

11. A person who opposes another.
A. soldier
B. prophet
C. fighter
D. antagonist

12. A funeral bell.
A. call
B. knell
C. replica
D. windfall

13. A person who has just started learning.
A. foreman
B. novice
C. supervisor
D. apprentice

14. A person who has beautiful handwriting.
A. writer
B. calligraphist
C. artist
D. painter

15. A disease which ends in death.
A. cancer
B. deadly
C. fatal
D. life sucking

16. The place where clothes was washed.
A. kit
B. wardrobe
C. laundry
D. mortuary

17. A person leaving his native country to settle in another.
A. immigrant
B. emigrant
C. traveller
D. nomad

18. One who lives among strangers.
A. alien
B. rustic
C. stoic
D. recluse

19. One who knows many languages.
A. polyglot
B. stylist
C. debator
D. linguist

20. Examination of a dead body.
A. tanning
B. surgery
C. postmortem
D. operation

ANSWERS
1. A
2. B
3. C
4. C
5. D
6. A
7. A
8. C
9. A
10. A
11. D
12. B
13. D
14. B
15. C
16. C
17. B
18. A
19. A
20. C