ENGLISH QUIZ 49

0
103

1. Have the box broken.
A. Break the box.
B. Get someone to break the box.
C. Have the broken box.
D. They have broken the box.

2. His pocket has been picked.
A. Someone has picked his pocket.
B. Picked has been his pocket.
C. They have his pocket picked.
D. Picking has been done to his pocket.

3. Why do you waste time?
A. Why is time wasted by you?
B. Why has time been wasted by you?
C. Why is time being wasted by you?
D. Why is time been wasted by you?

4. People claim to have seen the suspect in several cities.
A. The suspect is claimed to have been seen in several cities.
B. The suspect was seen by people in several cities.
C. The suspect has been the people in several cities.
D. The suspect is being seen in several cities.

5. A stone struck mo on the head.
A. My head was struck by a stone.
B. I had been struck by a stone on the head.
C. I was struck on the head by a stone.
D. I was struck by a stone on the head.

6. The clown was being laughed at by them.
A. They were laughing on the clown.
B. They were laughing at the clown.
C. They laughed at the clown.
D. The clown was laughed at by them.

7. Sugana was writing a letter to her father.
A. A letter was written to her father by Sugana.
B. A letter was being written by Sugana to her father.
C. A letter was written by Sugana to her father.
D. A letter has been written to her father by Sugana.

8. One should keep one’s promise.
A. A promise should be kept.
B. One’s promise should be kept by us.
C. One’s promise has to be kept.
D. A promise should be keeping.

9. You must look into this matter.
A. This matter into looked by you.
B. This matter has been looked into by you.
C. This matter may be looked into by you.
D. This matter should be looked into by you.

10. Who teaches you English?
A. By whom are you taught English?
B. English is taught by whom?
C. By whom were you taught English?
D. By whom will you be taught English?

11. It is time to ring the bell.
A. It is time for the bell to be rung.
B. It is time for the bell to ring.
C. It is time the bell rings.
D. It is time the bell rings.

12. Rain disrupted the last day’s play between India and Sri Lanka.
A. The last day’s play between India and Sri Lanka was disrupted by rain.
B. The last day’s play between India and Sri Lanka were disrupted by rain.
C. India and Sri Lanka’s play of the last day was disrupted by rain.
D. The last day’s play of India and Sri Lanka was disrupted by rain.

13. A lion may be helped even by a little mouse.
A. A little mouse may even help a lion.
B. Even a little mouse ought to help a lion.
C. Even a little mouse may help a lion.
D. A little mouse may even help a lion.

14. He teaches us Grammar.
A. We are taught Grammar by him.
B. We are being taught Grammar by him.
C. Grammar is taught to us by him.
D. Grammar is being taught us by him.

15. Who is creating this men?
A. By whom is this mess being created.
B. By whom has this mess been created.
C. Who has created this mess.
D. By whom this mess s being created.

16. Do you imitate others?
A. Have others been imitated by you?
B. Were others being imitated by you?
C. Are others being imitated by you?
D. Are others imitated by you?

17. The teacher punished the boys who had not done their homework?
A. The boys were punished by their teacher who had not done their homework.
B. The boys who had not done their homework had been punished by their teacher.
C. The boys who had not done their homework were being punished by the teacher.
D. The boys who had not done their homework were punished by the teacher

18. You will have finished this work by tomorrow.
A. This work will be finished by tomorrow.
B. This work will finished tomorrow.
C. This work will have been finished by tomorrow.
D. This work will have been finished tomorrow.

19. Darjeeling grows tea.
A. Let the tea be grown in Darjeeling.
B. Tea is being grown in Darjeeling.
C. Tea grows in Darjeeling.
D. Tea is grown in Darjeeling.

20. I saw him conducting the rehearsal.
A. I saw the rehearsal to be conducted by him.
B. He was seen conducting the rehearsal.
C. I saw the rehearsal being conducted by him.
D. He was seen by ma to conduct the rehearsal.

ANSWERS
1. B
2. A
3. A
4. A
5. C
6. B
7. B
8. A
9. D
10. A
11. A
12. A
13. C
14. A
15. A
16. D
17. D
18. C
19. D
20. C