Reasoning Quiz 150

0
623

REASONING QUIZ

1. 196 : 256 :: 324 : __
A. 361
B. 400
C. 411
D. 484
E. 529

2. 441 : 361 :: 729 : __
A. 841
B. 676
C. 625
D. 684
E. 960

3. 121 : 169 :: 361 : __
A. 529
B. 400
C. 484
D. 576
E. 256

4. 225 : 400 :: 625 : __
A. 767
B. 729
C. 961
D. 900
E. 1024

5. 324 : 400 ::576 : __
A. 625
B. 729
C. 784
D. 900
E. 841

6. 125 : 216 :: 1331 : __
A. 144
B. 729
C. 1728
D. 2744
E. 1000

7. 343 : 729 :: 125 : __
A. 27
B. 343
C. 216
D. 512
E. 25

8. 125 : 343 :: 343 : __
A. 512
B. 1331
C. 1728
D. 81
E. 27

9. 27 : 216 :: 64 : __
A. 216
B. 1331
C. 512
D. 729
E. 1000

10. 97 : 89 :: 43 : __
A. 37
B. 31
C. 39
D. 40
E. 41

11. 36 : 343 :: __ : 1331
A. 81
B. 121
C. 100
D. 144
E. 169

12. 24: 576 :: 32 : __
A. 1024
B. 992
C. 1228
D. 865 E. 1728

13. 13 : 2197 :: 16 : __
A. 256
B. 2744
C. 4096
D. 3378
E. 3375

14. 81 : 729 :: 144 : __
A. 1728
B. 1331
C. 169
D. 2197
E. 121

15. 22 : 506 :: 27 : __
A. 675
B. 756
C. 702
D. 783
E. 800

16. 6 : 222 :: 9 : __
A. 738
B. 767
C. 729
D. 744
E. 776

17. 5 : 120 :: 8 : __
A. 520
B. 504
C. 448
D. 512
E. 542

18. 5 : 150 :: 8 : __
A. 520
B. 516
C. 512
D. 584
E. 576

19. 6 : 180 :: 9 : __
A. 729
B. 738
C. 632
D. 648
E. 623

20. 3864 : 5098 :: 4994 : __
A. 6228
B. 6246
C. 6194
D. 6286
E. 6144

ANSWERS
1. B
2. C
3. A
4. D
5. A
6. C
7. B
8. B
9. C
10. E
11. C
12. A
13. C
14. A
15. B
16. A
17. B
18. E
19. D
20. A