REASONING QUIZ 68

0
2252

1.Find the next term in series 2B, 3C, 4D, 5E….?….
A. 6F
B. 6G
C. 5F
D. 8H

2. Find the next term in series 5E, 9G, 13I, 17K, ….?….
A. 18N
B. 21M
C. 18L
D. 21N

3. Find the next term in series 4M, 9K, 16I, 25G, ….?….
A. 36J
B. 30J
C. 36E
D. 30F

4. Find the next term in series D8, G13, J18, M23 ….?….
A. N25
B. O26
C. P28
D. P27

5. Find the next term in series C4X, F9U, I16R, ….?….
A. K25P
B. L25P
C. L25O
D. L27P

6. Find the next term in series 2A11, 4D13, 12G17, ….?….
A. 36I19
B. 36J21
C. 48J21
D. 48J23

7. Find the next term in series L6D, I9G, F12J, ….?….
A. B15M
B. C15M
C. C14M
D. C14N

8. Find the next term in series 23J48, 17G12, 13D4, ….?….
A. 11A2
B. 10A3
C. 11A4
D. 10B2

9. Find the next term in series Q1F, S2E, U6D, W21C, ….?….
A. Y88B
B. Z88B
C. Y66B
D. Y44B

10. Find the next term in series B88Y, C21W, D6U, E2S, ….?….
A. F2G
B. F1Q
C. F2Q
D. E1Q

11. Find the next term in series 4D7, 9G9, 16J11, ….?….
A. 20N12
B. 25M13
C. 20M13
D. 25N13

12. Find the next term in series AD17, FI22, KN27, ….?….
A. SP32
B. PS32
C. OP30
D. PO32

13. Find the next term in the series 25P, 16K, 9F, ….?….
A. 4A
B. 3A
C. 2B
D. 5Z

14. Find the next term in the series Z5A, Y10B, X20C, ….?….
A. V30D
B. W40D
C. V30E
D. W30E

15. Find the next term in the series P32S, Q16R, R8Q, ….?….
A. S4P
B. P4S
C. S2S
D. P2S

16. Find the next term in the series D8A, C10B, B12C, ….?….
A. A11B
B. A14D
C. A12C
D. A14B

17. Find the missing term in the series 16K, 25L, ….?….49N
A. 36M
B. 30O
C. 30M
D. 32M

18. Find the missing term in the series 17DA, 22IF, ….?….32SP.
A. 27NK
B. 27KN
C. 25OP
D. 27OP

19. Find the missing term in the series A4, F9, ….?…. P25.
A. J16
B. K16
C. G16
D. H16

20. Find the missing term in the series A5Z, B10Y, ….?….D40W.
A. C20X
B. X20C
C. C30X
D. X30C

ANSWERS
1. A
2. B
3. C
4. C
5. C
6. D
7. C
8. A
9. A
10. B
11. B
12. B
13. A
14. B
15. A
16. B
17. A
18. A
19. B
20. A

SHARE
Previous articleENGLISH QUIZ 66
Next articleVOCAB OF THE DAY