APTITUDE QUIZ 107

0
89

APTITUDE QUIZ

1. Find the odd man out. 1, 3, 9, 12, 19, 29
A. 12
B. 9
C. 1
D. 3

2. Find the odd man out. 1, 8, 27, 64, 125, 196, 216, 343
A. 64
B. 196
C. 216
D. 1

3. Find the odd man out. 15, 25, 30, 51, 85, 90, 115
A. 15
B. 25
C. 51
D. 90

4. Find the odd man out. 24, 36, 52, 72, 96
A. 72
B. 52
C. 36
D. 24

5. Find the odd man out. 187, 264, 386, 473, 682, 781
A. 386
B. 187
C. 781
D. 682

6. Find the odd man out. 12, 24, 34, 48, 64, 84
A. 48
B. 34
C. 24
D. 12

7. Find the odd man out. 362, 482, 551, 263, 344, 284
A. 362
B. 482
C. 551
D. 344

8. Find the odd man out. 742, 743, 633, 853, 871, 990, 532
A. 532
B. 990
C. 633
D. 742

9. Find the odd man out. 1, 5, 11, 17, 23, 29
A. 29
B. 17
C. 11
D. 1

10. Find the odd man out. 7,13,19,25,29,37,43
A. 19
B. 29
C. 25
D. 43

11. Find the odd man out. 1, 9, 16, 51, 121, 169, 225
A. 169
B. 51
C. 16
D. 1

12. Find the odd man out. 1, 4, 9, 17, 25, 36, 49
A. 1
B. 9
C. 17
D. 49

13. Find the odd man out. 2, 5, 10, 17, 26, 38, 50, 65
A. 50
B. 38
C. 26
D. 65

14. Find the odd man out. 18, 16, 12, 24, 11, 34, 46
A. 16
B. 46
C. 16
D. 11

15. Find the odd man out. 1, 27, 216, 512, 1024, 1331
A. 1024
B. 512
C. 27
D. 1

16. Find the odd man out. 1, 16, 81, 255, 625, 1296
A. 255
B. 1296
C. 81
D. 1

17. Find the odd man out. 6, 13, 18, 25, 30, 37, 40
A. 40
B. 30
C. 37
D. 25

18. Find the odd man out. 445, 221, 109, 46, 25, 11, 4
A. 25
B. 109
C. 46
D. 221

19. Find the odd man out. 1050, 510, 242, 106, 46, 16, 3
A. 46
B. 106
C. 510
D. 1050

20. Find the odd man out. 2, 3, 5, 9, 12, 17, 23
A. 12
B. 9
C. 23
D. 2

ANSWERS
1. A
2. B
3. C
4. B
5. A
6. B
7. D
8. D
9. D
10. C
11. B
12. C
13. B
14. D
15. A
16. A
17. A
18. C
19. B
20. B