APTITUDE QUIZ 145

0
438

APTITUDE QUIZ
1. 6367 + 0.75 × 444 + 0.8 × 175 =? × 18
(A) 360
(B) 380
(C) 410
(D) 425
(E) None of these

2. 62.5% of 800 – 33.33% of 960 = 125% of ?
(A) 120
(B) 144
(C) 165
(D) 180
(E) None of these

3. 63. 12.5% of 9600 – 16.67% of 3240 = 33% of ?
(A) 1250
(B) 1500
(C) 2000
(D) 2400
(E) None of these

4. 78. 12.5% of 4436 + ? % of 5503 = 1545
(A) 12%
(B) 15%
(C) 18%
(D) 24%
(E) None of these

5. 2405 ÷ 47.88 + 20.12 × 24.96 = ?
(A) 500
(B) 550
(C) 600
(D) 650
(E) None of these

6. 59.92% of 1404 + 19.88% of 804 = ?
(A) 840
(B) 900
(C) 950
(D) 1000
(E) None of these

7. (3080 + 6160) ÷ ? = 330
(A) 26
(B) 22
(C) 28
(D) 29
(E) 18

8. ? × (523.5+687.5)=24220
(A) 32
(B) 22
(C) 28
(D) 20
(E) 30

9. 444 ÷ 12 × 28 – 724 + 112 = ?
(A) 180
(B) 200
(C) 220
(D) 240
(E) None of these

10. 69.39 – 58.46 + 79.98 = ? + 76.92
(A) 11.74
(B) 13.99
(C) 15.69
(D) 17.74
(E) None of these

11. 1011.11 + 110.1 + 110.01 = ?
(A) 1230
(B) 1300
(C) 1400
(D) 1600
(E) 1800

12. 2450 ÷ 7 + 112 × 2.5 = ? × 2
(A) 300
(B) 315
(C) 325
(D) 330
(E) None of these

13. √1444 + √5184 = 22 × ?
(A) 3
(B) 4
(C) 5
(D) 6
(E) None of these

14. 544 ÷ 16 × 32 – 766 + 224 = ?
(A) 342
(B) 424
(C) 546
(D) 625
(E) None of these

15. 333.33 + 33.33 + 13 + 0.33 + 0.03 = ?
(A) 380.2
(B) 399.3
(C) 423.3
(D) 455.4
(E) None of these

16. √? = (39×315) ÷ 117
(A) 9644
(B) 11025
(C) 12544
(D) 13689
(E) None of these

17. 104832 ÷ ? = 64 × 42
(A) 28
(B) 32
(C) 39
(D) 42
(E) None of these

18. 24. 966.69 + 996.96 + 966.35 =?
(A) 2540
(B) 2770
(C) 2820
(D) 2930
(E) 3450

19. 5852 ÷ 63 × 36 = ? × 19
(A) 176
(B) 192
(C) 212
(D) 246
(E) 272

20. (243)2 ÷ (27)2 × 32 ÷ 12 = ?
(A) 192
(B) 216
(C) 230
(D) 244
(E) 256

ANSWERS
1. B
2. B
3. C
4. C
5. B
6. D
7. C
8. D
9. B
10. B
11. A
12. B
13. C
14. C
15. A
16. B
17. C
18. D
19. A
20. B