REASONING QUIZ 53

0
179

1. Arrange the given words in alphabetical order and tick the one that comes in the middle?
A. Plane
B. Plain
C. Plenty
D. Player
E. Place

2. Arrange the given words in alphabetical order and tick the one that comes in the middle ?
A. Reprimand
B. Reverence
C. Amazed
D. Acquire
E. Disturb

3. Arrange the given words in alphabetical order and tick the one that comes in the middle?
A. Sound
B. Socks
C. Shock
D. Snooker
E. Sharp

4. Arrange the given words in alphabetical order and tick the one that comes in the middle?
A. Parasite
B. Party
C. Petal
D. Paste
E. Prick

5. Arrange the given words in alphabetical order and tick the one that comes in the middle?
A. Heaven
B. Hillock
C. Hawker
D. Hilt
E. History

6. Arrange the given words in alphabetical order and tick the one that comes in the middle?
A. Catastrophe
B. Canvass
C. Crisp
D. Charcoal
E. Character

7. Arrange the given words in alphabetical order and tick the one that comes in the middle?
A. Robber
B. Rocket
C. Random
D. Restaurant
E. Restrict

8. Arrange the given words in alphabetical order and tick the one that comes in the middle?
A. Outrage
B. Outcast
C. Overture
D. Overtake
E. Ovary

9. Arrange the given words in alphabetical order and tick the one that comes in the middle?
A. Delude
B. Delirium
C. Defer
D. Demean
E. Delete

10. Arrange the given words in alphabetical order and tick the one that comes in the middle?
A. Transform
B. Transport
C. Transplant
D. Transfer
E. Trickery

11. Arrange the given words in alphabetical order and tick the one that comes in the middle?
A. Section
B. Septic
C. Seclude
D. Secure
E. Sentiment

12. Arrange the given words in alphabetical order and tick the one that comes in the middle?
A. Verrigate
B. Vibrate
C. Vindictive
D. Trench
E. Wavering

13. Arrange the given words in alphabetical order and tick the one that comes in the middle?
A. Leprosy
B. Lessen
C. Lesson
D. Language
E. Languid

14. Arrange the given words in alphabetical order and tick the one that comes in the middle?
A. Assistant
B. Assessment
C. Asbestos
D. Asterick
E. Ass

15. Arrange the given words in alphabetical order and tick the one that comes in the middle?
A. Firmament
B. Finish
C. First
D. Fissure
E. Fiscal

16. Arrange the given words in alphabetical order and tick the one that comes in the middle?
A. Bishop
B. Bifocal
C. Bicycle
D. Bitter
E. Brink

17. Arrange the given words in alphabetical order and tick the one that comes in the middle?
A. Cathedral
B. Catenation
C. Abacus
D. Category
E. Catalogue

18. Arrange the given words in alphabetical order and tick the one that comes in the middle?
A. Amphibian
B. Amorphous
C. Amphidextrous
D. Ambiguous
E. Ambivalent

19. Arrange the given words in alphabetical order and tick the one that comes in the middle?
A. Haste
B. Haphazard
C. Host
D. Hang
E. Handkerchief

20. Arrange the given words in alphabetical order and tick the one that comes in the middle?
A. Nozzle
B. Nausea
C. Nostril
D. Nomenclature
E. Normal

ANSWERS
1. A
2. E
3. D
4. D
5. B
6. E
7. E
8. E
9. B
10. C
11. D
12. B
13. A
14. B
15. C
16. A
17. D
18. B
19. B
20. E