Who has recently become the first Indian to win the ‘Gold Medal’ in the World Athletics Championship 2023?

0
36

1 question. Who has recently become the first Indian to win the ‘Gold Medal’ in the World Athletics Championship 2023?

Answer: Neeraj Chopra

2 questions. Who has recently won the title of Miss Earth India 2023?

Answer: Priyan Sen

3 questions. Recently Prime Minister Narendra Modi has given ‘joining letter’ to how many youths in the employment fair?

Answer: 51 thousand youth

4 questions. Recently, during which mission ISRO is preparing to send a female robot named ‘Vyommitra’ to space?

Answer: Gaganyaan Mission

5 questions. Who has recently become India’s first unicorn startup in the year 2023?

Answer: Zepto

6 questions. Who has recently been elected as the President of Zimbabwe for the second time?

Answer: Emerson Mnangagwa

7 questions. Who has recently won the Dutch Grand Prix 2023 title?

Answer: Max Verstappen

8 questions. Recently Indian Air Force and Egyptian Air Force will jointly participate in?

Answer: Exercise Bright Star-23

9 questions. Indian Oil has appointed whom as its brand ambassador?

Answer: Sanjeev Kapoor

10 questions. What is Reliance Industries going to launch recently?

Answer: Jio Air Fiber